News

Takim me përfaqësuesit e Autoritetit Rregullatore të Turqisë, ICTA-së dhe AKEP

Takim me përfaqësuesit e Autoritetit Rregullatore të Turqisë, ICTA-së dhe…

Gjatë zhvillimit të punimeve të takimit te 32-të Plenar të Grupit të Autoriteteve Rregullatore për...

Takim për rritjen e bashkëpunimit midis ITU dhe AKEP

Takim për rritjen e bashkëpunimit midis ITU dhe AKEP

Gjatë ditëve të zhvillimit të forumit rajonal INFOFEST, në Budva të Malit te Zi në...

AKEP NË TAKIMIN E 32-TË PLENAR TË BEREC

AKEP NË TAKIMIN E 32-TË PLENAR TË BEREC

Tiranë, 9 tetor 2017 - Në Bukuresht, Rumani, me datë 5-6 tetor  u mbajt takimi...

Përmirësohet shërbimi celular në zonën turistike të Malit të Krujës në Sari Salltik

Përmirësohet shërbimi celular në zonën turistike të Malit të Krujës…

Në kuadrin e masave që po merr AKEP për përmirësimin e shërbimeve celulare në zonat...

AKEP-Jo-duhanit2