Vendime te Keshillit Drejtues

Vendim  Nr. 89 datë 15.11.2018 për “Shfuqizimin e Vendimit nr.78, datë 01.10.2018 të Këshillit Drejtues të AKEP “Për miratimin e dokumentit: “Analizë e Tregut Celular: Tregu me shumicë i aksesit dhe origjinimit; tregjet me shumicë të terminimit të thirrjeve ndërkombëtare dhe tregu me pakicë i shërbimeve celulare – dokument përfundimtar”, dhe shfuqizimin e vendimeve të Këshillit Drejtues  përkatësisht nr.79, nr.80, nr.81 dhe nr.82, datë 01.10.2018.

Vendim Nr.85 datë 30.10.2018 për "Fillimin e procedimit administrativ për zgjidhjen e mosmarrëveshjes së interkoneksionit midis Nisatel sh.p.k dhe Albtelecom sh.a"

Vendim Nr.82 datë 01.10.2018  për “Miratimin për këshillim publik të dokumentit " Rregullimi i tarifave të Sipërmarrësve me fnt në tregun me shumicë të aksesit dhe origjinimit të shërbimeve celulare"”

Vendim Nr.81 datë 01.10.2018 për “Përcaktimin e Sipërmarrësit Telekom Albania sh.a me fuqi të ndjeshme në tregun me shumicë të terminimit të thirrjeve ndërkombëtare si dhe masat përkatëse Rregullatore"

Vendim Nr.80 datë 01.10.2018 për “Përcaktimin e Sipërmarrësit Albtelecom sh.a me fuqi të ndjeshme në tregun me shumicë të terminimit të thirrjeve ndërkombëtare si dhe masat përkatëse Rregullatore”

Vendim Nr.79 datë 01.10.2018 për “Përcaktimin e Sipërmarrësit Vodafone Albania sh.a me fuqi te ndjeshme në tregun me shumicë të aksesit dhe origjinimit, tregun me shumicë të terminimit të thirrjeve ndërkombëtare dhe tregun me pakicë të shërbimeve celulare dhe masat përkatëse Rregullatore"

 

Lajme

KRYETARI I AKEP, Z.ILIR ZELA TAKOHET ME KOMISIONEREN E BE-SË PËR EKONOMINË DHE SHOQËRINË DIGJITALE, ZNJ MARIYA GABRIEL

KRYETARI I AKEP, Z.ILIR ZELA TAKOHET ME KOMISIONEREN E BE-SË…

  Më datë 13 nëntor 2018, Kryetari i Këshillit Drejtues të Autoritetit të Komunikimeve...

AKEP ASISTON MISIONIN PAMECA V NË TRAJNIMIN PËR SISTEMET E SIGURISË PUBLIKE “MISSION CRITICAL – LTE”

AKEP ASISTON MISIONIN PAMECA V NË TRAJNIMIN PËR SISTEMET E…

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP), në bashkëpunim me Misionin e PAMECA...

Kryetari i Këshillit Drejtues të AKEP i dorëzon RTSH-së Autorizimin Individual për përdorimin e brezit të frekuencave

Kryetari i Këshillit Drejtues të AKEP i dorëzon RTSH-së Autorizimin…

Në kuadër të procesit të dixhitalizimit të transmetimeve televizive, Radio Televizioni Publik Shqiptar...

NJOFTIM PËR MEDIAT

NJOFTIM PËR MEDIAT

  Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP), në kuadër të veprimeve administrative për...

AKEP-Jo-duhanit2