Slide show

FAQ-2-button

KONSULTIMI I
PERDORUESIT

Shërbimet e komunikimeve elektronike ofrohen nga sipërmarrësit të cilët janë të pajisur me autorizim nga AKEP. Informacion në lidhje me sipërmarrësit e autorizuar për të ofruar shërbime të komunikimeve [...më tepër]

Broadbandnet Testoni Shpejtesine Portabiliteti i numrit Aplikime Online Regjistrim domain
1 1 1 1 5d

ZHVILLON PUNIMET KONFERENCA E 6-TË BOTËRORE E ITU-SË - WTDC-14

E-mail Print PDF

KONFERENCA-E-6-TË-BOTËRORE-E-ITU150414-SKonferenca e gjashtë Botërore e Zhvillimit të Telekomunikacioneve (WTDC-14) me temë “Broadband për një Zhvillim të Qëndrueshëm”, organizuar nga Bashkimi Ndërkombëtar i Telekomunikacioneve (ITU), i zhvilloi punimet në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe ...

[... me teper]
 

NJOFTIM PER SHTYP

E-mail Print PDF

logo-akep-lajm-1AKEP në vijim të masave për përfundimin e regjistrimit individual të çdo pajtimatri të shërbimit celular, u ka kërkuar katër operatorëve celularë që deri më datë 15 Maj 2014 të përfundojë edhe regjistrimi  individual i çdo përdorues/pajtimtari që është pjesë e grupeve/kontratave

[... me teper]
 

ITU I DOREZON AKEP TERMAT E REFERENCES PER SISTEMI KOMBËTAR MONITORIMIT

E-mail Print PDF

Albanian-Delegation4-14Më datë 7/03/2014 në Gjenevë, në selinë e ITU u zhvillua ceremonia e dorëzimit të Dokumentit “Termat e referencës për ngritjen e një Sistemi Kombëtar Monitorimi të spektrit të frekuencave për Shqipërinë”. Dokumenti i hartuar me konsulencën e ekspertëve të ITU,iu dorëzuar...

[... me teper]
 

NJOFTIM PER SHTYP

E-mail Print PDF

logo-akep-lajm-1AKEP ne bashkepunim me MB ka kerkuar nga te gjithe operatoret mobile qe ne kuadrin e masave per shmangien dhe eleminimit e problematikes te krijuar kohet e fundit ne rendin publik nga perdorimi i aparateve celulare ne shperthimet e telekomanduara te bejne brenda dates ...

[... me teper]
 

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS ALCIRT DHE AKEP

E-mail Print PDF

MARREVESHJE-BASHKEPUNIMI-ALCIRT-DHE-AKEP-SAKEP dhe ALCIRT kane neshkruar nje marreveshje bashkëpunimi me qëllim zbatimin e Ligjit Nr.9918, datë 19.5.2008 “Për Komunikimet Elektronike në Republikën e Shqipërisë” si dhe Vendimin Nr.766, datë 14.9.2011 “Për krijimin e Agjencisë Kombëtare për Sigurinë ...

[... me teper]
 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  Next 
 •  End 
 • »

Aktualitet

RISHIKIM I TARIFAVE TË TERMINIMIT TË THIRRJEVE NË RRJETET CELULARE

AKEP me Vendimet nr.2431-2435, datë 13.03.2014 ka miratuar nivelet e reja të reduktuara të tarifave të terminimit të thirrjeve në rrjetet celulare për t’u aplikuar nga operatorët celularë nga data 1.04.2014 e në vijim. Reduktimi do të kryhet me tre faza dhe në fazën e parë që fillon më 1 Prill 2014 këto tarifa reduktohen me 12%-42% sipas operatorëve. Më 1 Janar 2016 tarifat e terminimit ...

[...me teper]

Kërkoni

Sherbimi ndaj Konsumatorit

AKEPka pergatitur guiden e meposhtem per tarifat e sherbimeve te komunikimeve elektronike qe do ta orientoje perdoruesin e ketyre sherbimeve ne perzgjedhjen e nje pakete sa me ekonomike:

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7

Historiku-13-red

Vendodhja-13-red.png