NJOFTIM PER SHTYP

logo-akep-lajm-1Më datë 5 shkurt 2015 Kuvëndi i Republikës së Shqipërisë ka miratuar me 79 vota pro, Z. Piro Xhixho si Kryetar i Këshillit Drejtues të Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare, gjithashtu Kuvëndi i Republikës së Shqipërise ka miratua  caktimin e  kohëzgjatjes së mandatit për anëtarët e Keshillit Drejtues ; Znj. Anila Denaj, Znj. Klarina (Allushi) Abazi, dhe Znj. Ketrin Topciu.