NJOFTIM PER SHTYP

logo-akep-lajm-1Më datë 29 Janar 2015 Kuvëndi i Republikës së Shqipërisë ka miratuar 4 kanditaturat e reja  të propozuar nga Këshilli i Ministrave për anëtarë të Këshillit Drejtues të AKEP;  Kështu  Kuvëndi miratoi me 78 vota pro Z. Piro Xhixho, 77 Vota pro Znj. Anila Denaj, 76 vota pro Znj. Ketrin Topçiu dhe me 76 vota pro Znj. Klarina Abazaj. Që të katërt u miratuan si anëtarë të Këshillit Drejtues të Autoritetit të Komunikimive Elektronike dhe Postare.