TAKIMI I 4-rt I CEERWG

rumani270514-SGjatë periudhës 26 - 27 Maj, 2014 po zhvillon punimet takimi i 4-rt mjaft i rëndësishëm i Grupit Rajonal të Punës të Vendeve të Evropës Qendrore dhe Lindore (CEERWG) i cili mbahet në Bukuresht të Rumanisë. Qëllimi i këtij takimi është diskutimi mbi përdorimin e mjeteve të informacionit për konsumatorët e telekomunikacioneve, si dhe trajtimi i çështjes së alokimit të spektrit për shërbimet e lëvizshme si dhe për sistemin e ri automatik të identifikimit.
Në këtë takim është i pranishëm dhe delegacioni i AKEP, i kryesuar nga Kryetari, Z. Piro Xhixho.
Gjithashtu i pranishem ne takim ishte dhe zevendes sekretari i pergjithshem i ITU Z. Houlin ZHAO.