NJOFTIM PER SHTYP

logo-akep-lajm-1AKEP ne bashkepunim me MB ka kerkuar nga te gjithe operatoret mobile qe ne kuadrin e masave per shmangien dhe eleminimit e problematikes te krijuar kohet e fundit ne rendin publik nga perdorimi i aparateve celulare ne shperthimet e telekomanduara te bejne brenda dates 6 Mars 2014 rregjistrimin individual te cdo telefoni celular privat dhe te institucioneve publike kur numri i tyre eshte mbi 20.
Per kete qellim i eshte kerkuar te 4 operatoreve celulare AMC, VODAFONE,  ALBTELECOM-EAGLE dhe PLUS qe duke filluar nga sot date 22 Shkurt 2014 te njoftojne nepermjet nje mesazhi sms te unifikuar te gjithe ata pajtimtare qe rezultojne nen nje emer kur grupi i tyre kalon shifren 20 , paraqitjen prane  pikave te autorizuara per riregjistrimin e tyre individual.
Ne rast te mos paraqitjes se pajtimtarit per riregjistrim ai numer telefon do bllokohet deri ne rregjistimin e tij.