FORUMI I DYTE I “CULLEN INTERNATIONAL”

Forumi-dyte030612Në datat 21 dhe 22 Maj 2012, në Dubrovnik, “Cullen International” organizoi Forumin e Dytë në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Europian për monitorimin e komunikimeve elektronike dhe shoqërisë së informacionit në vendet që synojnë t’i bashkohen BE-së. Ky Forum pason atë të organizuar në Tiranë më datat 26-27 Shtator 2011.

"Prezantime ne Forum"