News

AKEP organizon Samitin e 2-të të Rregullatorëve të Rajonit

AKEP organizon Samitin e 2-të të Rregullatorëve të Rajonit

Tiranë më 24 Maj 2016 - Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare - AKEP organizoi...

Firmoset Marrëveshja e Mirëkuptimit midis AKEP, ARRSH dhe FSHZH

Firmoset Marrëveshja e Mirëkuptimit midis AKEP, ARRSH dhe FSHZH

 Më datë 13.05.2016 u firmos Marrëveshja e Mirëkuptimit midis tre institucioneve  AKEP ,ARRSH dhe FSHZH.  Marrëveshja...

ZHVILLOHEN PUNIMET E SAMITIT BOTËRORË TË SHOQËRISË SË INFORMACIONIT "ITU WSIS-2016"

ZHVILLOHEN PUNIMET E SAMITIT BOTËRORË TË SHOQËRISË SË INFORMACIONIT "ITU…

 Në datat 2-6 Maj 2016 u zhvillua në Gjenevë, Zvicër, Samiti Boterore i Shoqërisë së...

AKEP RAPORTON NË KUVEND MBI VEPRIMTARINË PËR VITIN 2015

AKEP RAPORTON NË KUVEND MBI VEPRIMTARINË PËR VITIN 2015

Më 27 Prill 2016, në zbatim të nenit 9 të ligjit nr. 9918, datë 19.05.2008...

AKEP-Jo-duhanit2